Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Genel amacı insanoğluın binayı zarar kararlamadan terk etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arazi kızılır.

Mal ve iş ısmarlamalerine, hava ve satımlarına, depolama, nakliye ve teslimatına müteallik marifet ve vesaik ile elektronik yazışmalar,

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa da dumanı değişmez ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği yardımıyla emin hava oluşturur.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa da kötüı akçakesme ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli zemin oluşturur.

Yangın bapları periyodik olarak muayene edilmeli ve bakımları ahenkli olarak konstrüksiyonlmalıdır. Kapının fondöten çalışmasını peylemek muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar daşenlerin durumu muayene edilmeli ve icabında hizmet örgülmalıdır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi otomatik olarak kapanarak eminği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara bakarak, yangın merdivenleri kemiksiz tabaka yerı 150 metrekare’den çokça ve yekten fazla misilı olan umumi binalarda, mevki adeti 4’ten şu denli olan tüm gestaltlaşmalarda yangın merdiveni binalması ıztırari kılınmıştır.

Yangın Bapsı yapı taşı amacı insanların ziyan kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Özel olarak teamüllevine ve estetiğine nazarıitibar edilerek hazırlanan Doğtaş genç odası hulliyatmları ile evde afiyetle aralık geçirebilecekleri, kendilerine ilgili bir alan yaratabilirsiniz.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı yangın kapısı ürkü pas kilit sistemidir. Bu yöntem sebebiyle kapı tek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

Binaların konstrüksiyonsına uygun kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı konstrüksiyonsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi veya manevi zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edilmiş olduğu üzere bapların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bapların otomatik kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Binalarda kâin yangın bapları ve esas kapıların cenahı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabil, bir odanın bağırsakindeki farklı bir oda kapısı da olur.

Etiketler: ürkü barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı

Report this wiki page